سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است استقبال لاریجانی از توافق راهبردی پاکستان و عربستان القسام تحویل جسد نظامی اسرائیل را به تعویق انداخت

ورود تروریست‌ها به کشورهای منطقه در پوشش «پناهجو»

دبیر شورای امنیت روسیه نسبت به ورود اعضای سازمان‌های تروریستی بین‌المللی از افغانستان به کشورهای مستقل مشترک المنافع به عنوان پناهجو هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکولای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت روسیه در دهمین نشست دبیران شوراهای امنیت کشورهای همسود، شرکت و سخنرانی کرد.

وی ضمن سخنرانی در جریان این اجلاس که به میزبانی روسیه در مسکو برگزار شد، خاطرنشان کرد: در پس زمینه بحران اقتصادی در افغانستان، خطر افزایش مهاجرت از این کشور وجود دارد.

بنابر سخنان پاتروشف بعد از تصرف قدرت در افغانستان توسط طالبان در سال 2021 میلادی خروج شهروندان افغانستان به خارج آغاز شد.

وی با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: در حال حاضر پناهجویان نه تنها به ایران و پاکستان که اکنون پذیرای بیش از 80 درصد مهاجران افغانستان هستند، بلکه به کشورهای آسیای مرکزی نیز پناه می‌ببرند.

به گفته رئیس شورای امنیت روسیه، این امر به نوبه خود می‌تواند نفوذ اعضای سازمان‌های تروریستی که امروز در خاک افغانستان احساس راحتی دارند، به کشورهای مستقل مشترک المنافع، به دنبال داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت دشوار اجتماعی و اقتصادی در افغانستان از جمله در پس زمینه بلوکه شدن سرمایه‌های افغانستان توسط ایالات متحده، شرایط افزایش بی‌ثباتی در فضای همسود برای سازمان‌های تروریستی ایجاد می‌کند.

به گفته دبیر شورای امنیت روسیه، آمریکایی‌ها فقط در کلام با تروریسم می‌جنگند اما در اصل آنها بودند که داعش، القاعده و دیگر جنبش‌های تندرو و رادیکال را ایجاد کردند و هنوز برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیکی خود استفاده می‌کنند.

پاتروشف به همتایان خود از کشورهای همسود اطمینان داد روسیه همانند گذشته آماده همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار